Roborock S5 Max – Информация, Видео, Данни

Прахосмукачка Xiaomi Mi Roborock S5 Max  – Прахосмукачка-робот Иновативен дизайн, висока производителност, интелигентно поведение, перфектно почистване и серия от мощни функции – отговарят на роботизираната прахосмукачка на Xiaomi – Roborock S5 Max. От естетическа и функционална гледна точка моделът включва много подобрения. Те са почти два пъти по-големи от резервоара за вода, иновативна система за изтриване, по-прецизен контрол на водата, селективно почистване на места, висока мощност на засмукване, супер интелигентно лазерно сканиране и напълно автономен режим на работа. Почистването на дома ви никога не е било по-лесно.

Roborock S5 Max - Гласово управление, Hepa филтър и др.

Xiaomi Stone Technology Max S5 осигурява гласово управление, високоскоростна LDS система за домашна карта, HEPA филтър, резервоар за вода от 280 мл. И кош за боклук с обем 460 мл, достатъчен за почистване на площ от 250 квадратни метра. В допълнение, интелигентният робот-помощник е оборудван с 2000Pa всмукателна мощност и мощна литиево-йонна батерия с капацитет 5200mAh и максимум 3 часа. Различните подови настилки и високите нива на замърсяване вече не са проблем.

Използвайки приложението робот Roborock, можете да дефинирате зони и графици за почистване, да задавате виртуални граници и да регулирате нивата на водата. Можете да изберете да почистите или да настроите стаята по ваш избор навсякъде. Освен това можете също да почистите определена зона, като нарисувате квадрат, който е много подходящ за частично почистване. Приложението също така ви позволява да намалите мощността на двигателя и да дадете приоритет на мокрото измиване. Roborock S5 Max автоматично ще картографира дома ви и ще съхрани до 4 различни карти. Когато батерията е изтощена, икономката ще се зареди до степен, необходима за изпълнение на задачата. Всичко това се контролира от 32-битов четириядрен процесор, който внася основни нововъведения в уравнението, включително адаптивно планиране на маршрута, което позволява на робот-прахосмукачката да определи и запомни най-добрия начин за почистване на всяка стая.

Ще бъдете известени, когато трябва да се ремонтират четки, филтри или кошчета за боклук. Xiaomi Roborock S5 Max е наистина интелигентна, високотехнологична и стилна прахосмукачка-робот, която съчетава перфектно почистване, надеждност и най-добра производителност. Този робот ще ви предостави най-добрите продукти в областта на роботизираните прахосмукачки и ще ви спести ценно време. Можете да бъдете сигурни, че инвестицията ви в този модел ще си струва много.

Можете да откриете модела Roborock S5 Max онлайн от Mobisector