Камини на пелети Ravelli

Италиански камини на пелети – дизайн, качество и иновация

Италиански камини на пелети – в статията ще намерите полезна практична информация за тях

Нищо не превъзхожда комфорта и уюта от огъня, който винаги поражда асоциацията за прекрасен топъл дом в златист отблясък през студения сезон.

Ако тази визия ви харесва и отговаря на начина ви на живот, тогава стилната италианска камина на пелети марка Ravelli е точният отговор.

Пелетните камини по принцип са отлична алтернатива на стандартните печки на твърдо гориво. Този вид модерни уреди за отопление са икономични за експлоатация, лесни за използване и екологични. Ето защо от Kuoreterm Ltd. имаме удоволствието да предложим на нашите клиенти отлична селекция от камини на пелети Ravelli.

Италианците са известни с елегантния си дизайн. Компания Ravelli е базирана в Италия и е един от европейските лидери в производството на уреди с дървесни пелети. Тя си партнира с Университета в Бреша в  разработката на някои от най-модерните технологии, предлагани за камини на пелети, включително самопочистващи се горелки, безшумна работа и висока ефективност. Използвайки качествени компоненти, клиентите със закупуването на италианска камина на пелети от този бранд, получават пълно удовлетвореност при нейното използване. Компанията дава гаранция за постоянен контрол на качеството и не допуска отклонение от него.

Защо да изберете италианска камина на пелети Ravelli?

На първо място, има перфектно съотношение цена-качество. Освен това италианските пелетни камини непрекъснато се усъвършенстват и подобряват на базата на различни иновации. В отоплителните уреди се внедряват нови функции, за да се предоставят на клиента удобни, персонализирани и лесни за отопление решения.

Като дизайн тези камини са перфектни. При тях е налице хармонична комбинация от технология и естетика, а това са най-важните елементи между формата и функцията, външния вид и практичността, интериора на дома и топлината.

Камините на пелети Ravelli не само следват традицията. Марката комбинира авангарден дизайн, вдъхновен от най-съвременните тенденции в архитектурата и интериорния дизайн, съчетан с технологични иновации, с общата цел да се създаде идеалната печка за дома. Камините са със специално внимание към детайла, с координиран цялостен резултат, при който всеки елемент е внимателно подбран, за да се постигнат персонализирани решения за отопление. продукти, които наистина са по-добри спрямо други на пазара.

Как работят италианските камини на пелети?

Лесно и бързо се активират. За да запалите камината, просто напълнете контейнера за пелети и натиснете бутона на дистанционното управление.

Сега това е възможно благодарение на ефективната Wi-Fi цифрова интеграция между продуктите на Ravelli и най-новия софтуер и приложения. Ще можете да зададете от разстояние седмичен или дневен график, определящ както работното време, така и температурата на вашия дом.

С автоматично подаване на гориво и контрол на термостата, може да сте спокойни и да се насладите на комфорта! Пелетните камини се предлагат с програмируеми термостати, даващи на потребителя възможност да контролира температурата, а някои модели са с с автоматични самопочистващи се горелки за намалена поддръжка – всичко това с едно натискане на бутон.

Италианската камина е с по-високо съотношение въздух към гориво, което води до ефективност над 90%, изгаряйки вредните въглеродни емисии и газове. По тази причина помещенията в дома са топли и комфортни, а навън се отделят емисии под 1 грам на час, с което се осигурява необходимия въглерод за растежа на дърветата. Въглеродният диоксид, отделен при изгаряне на пелети, е равен на количеството, консумирано от дървото по време на растежа му.

Автономността при работа на камината с марка Равели е от 12 до 30 часа. Това означава, че тя обикновено се нуждае от зареждане само веднъж на ден. Или дори по-рядко, тъй като невинаги работи с пълен капацитет. При изходна мощност 30% автономността й може да достигне до 30 часа.

Екологичността на този отоплителен уред е на най-високо ниво. самите пелети са чисто сухо гориво, направено от смес от дървени стърготини. Те са високоенергийни и бездимни.

Италианските камини на пелети работят с гориво, което не заема много място и е сравнително евтино в сравнение с други горива, а и цената остава стабилна през последните години.

В този уред за отопление има интегриране на съвременни технологии. Можете да програмирате камината си да се включва по различно време или да настроите термостата, който може да изключи тогава, когато се достигне определена температура.

Добра марка ли е Ravelli?

Със своя елегантен европейски дизайн, оптимално добра цена и различни функции определено тя се отличава със солидни показатели.