Топ идеи за украса с балони

Украсата с балони е нещото което несъмнено може да усмихне дори и най-придирчивия човек. Ето няколко идеи за украса с балони които сме ви приготвили.

Украса с балони за рожден ден

Цифри от балони: Създайте големи цифри, които да представят възрастта на рожденика, използвайки балони. Тези цифри може да напълните с хелий, за да плават, или да ги закрепите на стената.

Букви от балони: Рожденикът може да получи своите инициали или цялото си име, използвайки балони във формата на букви.

Гирлянди от балони: Създайте гирлянда от свързани балони, която да поставите като декорация на вратата, масата или в стаята.

Цветя от балони: Изработете цветя от балони, които да наподобяват различни видове цветя.

Балонови букети: Създайте букети от балони в разнообразни форми и цветове и ги поставете във вази като цветни аранжировки.

Тематична украса: В зависимост от интересите на рожденика, можете да създадете украса с балони според някоя конкретна тема, например супергерои, феи, животни, филми и други.

Балонова стена: Направете панел от балони, който да използвате като фон за снимки. Това може да бъде отлична идея за гостите да се снимат.

Шарени балони за украса
Шарени балони за украса

Цветни стълбове: Създайте високи стълбове от балони в различни цветове и ги поставете на входа или на стратегически места.

Балонови венци: Изработете венци от балони и ги закачете на вратата или на стените.

Играчки от балони: Ако има деца на партито, направете различни играчки или фигури от балони, които да могат да се използват за игра или да бъдат подарени на гостите. Вижте тук и още идеи : ТОП 5 Идеи за украса с балони

Украса с балони за градинско парти

 1. Балонови гирлянди: Създайте дълги гирлянди от свързани балони и ги обесете по дърветата, павилионите или над масите. Това ще добави цвят и радост на градинската атмосфера.
 2. Цветни балонови букети: Направете букети от балони в различни цветове и ги поставете във вази или обезате към столовете и масите.
 3. Балонови цветя: Изработете големи цветя от балони и ги поставете като декорация по земята или по масите.
 4. Балонови бульбукети: Създайте бульбукети от балони, които да плават във въздуха. Това може да създаде магична атмосфера над градината.
 5. Тематични балони: Ако имате определена тема за градинското парти, например плаж или тропическа джунгла, използвайте тематични балони, които да подчертаят настроението.
 6. Балонови ленти и орнаменти: Обвийте дърветата и стълбовете с балонови ленти и орнаменти. Това ще добави допълнителен акцент към декорацията.
 7. Плаващи балони: Напълнете балоните с хелий и ги пуснете да плават във въздуха. Това може да бъде красиво зрелище, особено по време на деня.
 8. Балонови букви и цифри: Използвайте балони, за да направите цифри, които отразяват възрастта на именика, или букви, които образуват името му.
 9. Балонов ход: Създайте алея от балони, през която гостите да минават, когато пристигнат на партието.
 10. Фотозона с балони: Създайте зона със задни планове от балони, където гостите могат да се снимат и запазят специални моменти.

Украса с балони за Дипломиране

 1. Балонови букви и цифри: Използвайте балони, за да направите букви и цифри, които образуват годината на дипломирането, името на институцията или името на самия дипломиран. Това може да бъде красив акцент в декорацията.
 2. Балонов букет с дипломатски теми: Създайте балонов букет, който да включва балони във формата на дипломи, шапки за дипломиране и други символи, свързани с образованието.
 3. Балонови цветя и гирлянди: Изработете цветя от балони и ги използвайте като декорация в центъра на масата или като част от гирлянди. Това ще добави жизненост и цвят на събитието.
 4. Цветни балонови гирлянди: Създайте дълги гирлянди от свързани балони в цветове, които са характерни за институцията или за темата на събитието.
 5. Балонови венци и корони: Изработете венци или корони от балони и ги поставете на вратата или като част от декорацията на стените.
 6. Балонови столчета за дипломиране: Оформете столовете за дипломиране със специални балонови украшения, като например големи панделки или цифри, показващи годината.
 7. Балонова пътека: Направете пътека от балони, по която дипломирането да се движи, когато се излиза на сцената.
 8. Балонова стена за снимки: Създайте стена с балони, която да служи като заден план за снимки на гостите и дипломирането.
 9. Балонов подаръчен пакет: Направете голям балон, който да изглежда като подаръчен пакет, и го поставете в центъра на събитието.
 10. Лични послания на балони: Напълнете балоните с хелий и ги прикрепете към картички с пожелания от гостите за дипломирането.