6 топ идеи за шаблони за украса за оцветяване от деца за Хелоуин

6 топ идеи за шаблони за украса за оцветяване от деца за Хелоуин

Хелоуин наближава, а децата винаги обичат да участват активно в празничните подготовки. Една страхотна идея е да предоставите на вашите малки художници шаблони за оцветяване, които след това могат да се използват за украса. Ето 6 топ идеи за такива шаблони:

Изтеглете шаблоните от тук : Шаблони за оцветяване за Хелоуин

  1. Страшни тиквени фенери: Нека децата изразят своята креативност, като оцветят различни изрази на лицата на тиквените фенери – от лудо весели до мрачно страшни.
  2. Летящи вещици: Шаблон на вещица, прелитаща пред луната. Децата могат да добавят свои цветове и детайли към робата, шапката и метлата й.
  3. Призраци и духове: Силуети на призраци с различни изрази на лицата – щастливи, изненадани или страшни. Вашето дете може да ги декорира с различни аксесоари или шаблони.
  4. Замък на чудовищата: Комплексен шаблон на замък с въртящи се стълби, паяжини и покрайни прозорци, от които могат да изгряват малки чудовища или вампири.
  5. Мистериозни котараци: Линейни рисунки на котараци, които децата могат да оцветят в различни ярки цветове и да добавят блестящи детайли.
  6. Чародейски аксесоари: Шаблони на магически пръчки, криле на вълшебници, котли и магически шапки. Децата могат да добавят своя уникален дизайн и цветове на тези предмети.

Изтеглете шаблоните от тук : Шаблони за оцветяване за Хелоуин

Когато децата завършат с оцветяването, можете да изрежете тези рисунки и ги използвате за украса на прозорците, вратите или като гирлянди. Така вашите деца ще се чувстват горди и ще са активно включени в празничната атмосфера!