Прахосмукачки роботи – помощник за избор на модел до 1000 лв

През последното десетилетие, роботизираните прахосмукачки навлизат във все повече домове и радват все повече домакини. Тези интелигентни домашни помощници кръстосват подовете неуморно и следват командите ни безпрекословно, оставяйки след себе си блясък, чистота и уют. С всяка изминала година, те стават все по-надеждни, все по-ефикасни и все по-интуитивни.

Но добрите новини съвсем не свършват дотук. Наред с технологичния напредък, прахосмукачките роботи стават и все по-достъпни. Вече можете да притежавате интелигентен робо-помощник с отлични характеристики и висока ефективност при бюджет под 1000 лв. Изборът в този ценови диапазон е голям и с всяка изминала година нараства все повече. Това обаче не бива да ви обезсърчава, тъй като днес ще ви помогнем да изберете най-добрата прахосмукачка робот под 1000 лв, според вашите лични нужди и обстоятелства.

Както сигурно се досещате, сред основните определящи фактори се нареждат площта на жилището ви, броят етажи и вида на подовите настилки. Например, ако в дома ви преобладават меките настилки, като килими и мокети, може би нямате нужда от робот, който предлага мокро почистване. Ако пък жилището ви е доста обширно, то тогава би било добра идея да инвестирате в роботизирана прахосмукачка с по-мощна батерия или с функция за автономно изпразване на контейнера за смет.

Добър помощник при избора на прахосмукачки роботи до 1000лв е сайта  – Robosector.eu – вижте тук прахосмукачки роботи до 1000лв.

Каквито и да са личните ви предпочитания, можете да бъдете сигурни, че ще намерите най-доброто решение за вашите подове. През годините, водещите компании, в света на роботизираното почистване, са се погрижили да задоволят всяка една нужда и всяко едно изискване на своите клиенти. Сред най-популярните имена се нареждат Xiaomi, ILife и IRobot. Когато закупите прахосмукачка робот от тях, купувате надеждност, ефикасност и висока производителност.

И така, нека разгледаме някои от най-добрите модели под 1000 лв.

 

Xiaomi Viomi S9-UV – 999 лв.

Xiaomi Viomi S9-UV безспорно заема едно от челните места, сред роботизираните прахосмукачки на цена до 1000 лв. Новият модел, на китайския технологичен гигант Xiaomi, ще ви предложи последните нововъведения в света на роботизираното домашно почистване, без да ви се налага да похарчите цяло състояние. Умният робот може да се похвали с мощна всмукателна сила от 2,700 Pa, LDS 2.0 лазерна навигация с висока прецизност, напълно автономно изпразване на контейнера за смет, сухо и мокро почистване, както и богат набор от функции и найстройки.

 

Благодарение на висококапацитетната си батерия от 5,200 mAh, мощната сила на засмукване, богатият асортимент от почистващи режими, иновативната си навигация и самостоятелното изпразване на праховия контейнер, Viomi S9-UV е идеална за всякакви домове, в това число многоетажни, обширни, с различни подови настилки и такива, в които живеят домашни любимци.

iRobot Roomba 896 – 849 лв.

Американската компания за роботизирани прахосмукачки iRobot не спира да ни очарова. Едно от последните доказателства за това е моделът Roomba 896 – високопроизводителен робо-помощник от следващо поколение. Умната роботизирана прахосмукачка ще ви изненада с богат набор от функции, настройки и почистващи режими. На лице са и контейнер за смет с голям обем от 0.6 л., мощна всмукателна сила и адаптивна почистваща глава AeroForce.

Благодарение на функцията за разпознаване и почистване на килими Carpet Boost, прецизните сензори срещу падане по стълби и интуитивната навигационна система с визуална локализация iAdapt, Roomba 896 е идеална за домове, състоящи се от няколко етажа, с подови настилки от смесен характер, както и такива, в които се отглеждат домашни любимци.

ILife L100 – 699 лв.

ILife L100 е отличен пример за високоефективна прахосмукачка робот под 1000 лв. Моделът се предлага с напълно обновен алгоритъм CV-Slam, мощна всмукателна сила от 2,000 Pa, батерия с капацитет от 2,900 mAh, резервоар за смет с обем 0.45 л. и воден резервоар с вместимост 0.3 л. В допълнение, L100 е снабдена с усъвършенствана филтрираща система, която ще улови и най-фините прахови частици, алергени и акари.

Благодарение на функцията си за разпознаване на килими и мокети, ILife L100 е идеална за домове със смесени подови настилки. За това допринася и автоматичното регулиране на водната струя. Що се отнася до покривната площ, роботът е идеален за домове с площ до 120 м2.