Новият Galaxy Z Fold3 5G – Сгъваем и Брониран – Ревю и информация

С течение на времето нашето ежедневие изглежда става все по-енергично-винаги имаме повече задачи, които трябва да изпълним, определен брой видеоклипове, които да гледаме, поне едно място, където искаме да отидем, и където отбелязваме в списъка ви с желания. Затова нашите мобилни телефони се превръщат в незаменим инструмент, който използваме почти често, а постоянно променящата се динамика изисква нашите мобилни устройства да имат нови умения. Samsung винаги е слушал желанията на потребителите, които не искат да пропуснат нищо.Това е първата поява на третото поколение сгъваеми смартфони на марката-Galaxy Z Fold3 5G и Galaxy Z Flip3 5G. Новият смартфон беше пуснат в средата на август, като резервациите могат да бъдат направени като част от събитието преди 26 август, с бонуси и отстъпки.

Два екрана – едно устройство

Светът около нас изисква от нас да сме гъвкави и да можем да правим няколко неща едновременно. Не забравяйте, че трябва да си позволим време да се отпуснем правилно, за да се подготвим за следващото предизвикателство. Galaxy Z Fold3 5G може да ни помогне да изпълним всички тези задачи. Два екрана в едно устройство Новият Galaxy Z Fold3 5G е по -стилен, по -тънък и по -лек. Предлага се в три постоянни цвята: мистериозно черно, мистериозно зелено и мистериозно сребро. В сгънато състояние изглежда като стандартен смартфон, но когато го разгънете, вече имате екран, който е два пъти по -голям. Можете да гледате филми, да играете игри и да работите по -ефективно и всъщност можете да го правите едновременно Няколко неща. Samsung прави преживяването изключително приятно с новия 7.6-инчов AMOLED Infiniti Flex дисплей и еко технологията, която прави екрана по-ярък и консумира значително по-малко енергия.

Много действия с един телефон

Мултитаскинга е ежедневие за всички нас, а Galaxy Z Fold3 5G значително опростява процеса на извършване на няколко неща едновременно. Функцията Multi-Active Window ви позволява да отваряте до 3 приложения едновременно, което ви позволява да правите бележки по време на видео разговор или лесно и бързо да сравнявате данни от различни източници. За първи път емблематичният стилус S Pen беше използван в сгъваемото устройство от серия Galaxy Z, за да улесни многозадачността. В допълнение към записването на вашите задачи и водене на бележки, S Pen също ви дава възможност да разгърнете творчеството си чрез рисуване, защо не и да рисувате.

По-голямата част от нашия свят е в нашите смартфони-там са нашите връзки с нашите близки, любимите ни снимки, работни задачи, игрите, които играем, и бъдещите планове, които сме направили. Ето защо става все по -важно нашите мобилни телефони да бъдат защитени и да могат да издържат на ежедневните изпитания, през които преминава с нас. И двата сгъваеми смартфона на Samsung за първи път преминаха водоустойчивия и IPX8 сертификат. Рамките на двата модела и новите смарт часовници Galaxy Watch4 и Galaxy Watch4 Classic са изработени от алуминий Armor-това е най-здравият алуминий, използван в структурата на смартфоните Galaxy. Предната и задната корица на кутията се използват досега. най-здравото стъкло-Corning Gorilla Glass Victus. Samsung също е взел предвид издръжливостта на екрана, той вече има допълнителен разтеглив защитен филм от PET материал.

Спецификации

  • Процесор : Snapdragon 888
  • RAM : 12GB
  • Съхранение : 256GB, 512GB
  • Външен дисплей : 6.2 inches (2268 x 832) 120Hz Adaptive
  • Вътрешен дисплей:  7.6 inches (2208 x 1768) 120Hz Adaptive
  • Задни камери : 12MP wide (f/1.8); 12MP ultrawide (f.2.2, 123-degree FOV); 12MP telephoto (f/2.4, 2x optical zoom, 10x digital zoom)
  • Предна камера : 10MP (f/2.2)
  • Камера под дисплея : 4MP (f/1.8)
  • Батерия : 4,400 mAh
  • Зарядно: 25W (зарядното стандартно не е включено)
  • Размери : 158.2 x 128.1 x 6.4 мм / 158.2 x 67.1 x 16.0~14.4 мм – затворен / отворен
  • Тегло : 271 г