/
/
/
Мустафа Карадайъ: Борисов да отстрани министрите, които са разследвани

Мустафа Карадайъ: Борисов да отстрани министрите, които са разследвани

Ако е премиерът е последователен в своите действия, докато текат разследванията, може би е редно временно да отстрани съответните министри. Това заяви след заседанието на КСНС председателят на ДПС Мустафа Карадайъ по повод акциите на прокуратурата във връзка с водната криза в Перник. Проблемите в сектора са притеснителни, виждаме какво се случва в Перник през ХХI век, обобщи той.

„Имаме претенции не само към Нено Димов, а и към всички министри в кабинета“, каза още Карадайъ.

„Сега видяхме, че има акция, която се провежда в момента, така че нека първо да се запознаем с мотивите на самата акция и след това ще можем да коментираме,“ заяви още той.

Председателят на ДПС уточни още, че когато вотът на недоверие на БСП бъде внесен в парламента, от партията ще се запознаят с мотивите. След това ръководството на партията и парламентарната група ще вземат своето решение, обясни Мустафа Карадайъ.

Относно заседанието на КСНС той коментира, че участниците са се запознали с докладите на службите, които следят обстановката в Близкия Изток и че засега мнението е, че ситуацията се е успокоила. Заседанието беше конструктивно и добро, каза още Мустафа Карадайъ.

„Чухме мненията и становищата и на службите, които са ангажирани с информацията, така че в момента да се радваме, че ситуацията и средата са нормални“, каза още той.

източник: epicenter.bg

Свързани новини 

ЕС започва всенародно допитване за целите на...
Конференция „Златните сърца говорят“ събра представители на...
Сърбия иска да помага за строителството на...