/
/
Кирил Добрев: „Трябва да сме фокусирани в политиките, които предлагаме – не в технологията на избор“

Кирил Добрев: „Трябва да сме фокусирани в политиките, които предлагаме – не в технологията на избор“

„Трябва да сме фокусирани в политиките, които предлагаме, а не в технологията на избор на председател в БСП. Хората очакват от нас да ги убедим, че след като сменим това управление, ще живеят по-добре“. Това каза пред бТВ заместник-председателят на БСП Кирил Добрев. „Стоял съм и стоя зад всяка реформа в БСП, която я прави модерна европейска партия. В момента всичките ни усилия трябва да са насочени към стягането на редиците и да подготвим БСП програмно, организационно и кадрово“, добави Добрев.

Според него участието на повече кандидати във вътрешнопартийния избор дават възможност за изслушването на повече идеи и политики, с които левицата да бъде заредена.

„По-важното е всички кандидати да имат една договорка – не как и кой става председател, а как печелим изборите и какво правим след това. Ние трябва да сме един екип, защото 26 април минава и какво правим на 27-ми“, попита Кирил Добрев. Той подчерта, че БСП е най-сериозната алтернатива на ГЕРБ. Тази алтернатива обаче не трябва да плаши, а да започне да отговаря на въпросите какво прави, след като поеме управлението в държавата.

източник: glasove.com

Свързани новини 

28 май – Ден на природните паркове...
Кипърският кабинет одобри Източносредиземноморския газопровод
Отведоха на разпит зам.-министъра на екологията Красимир...