/
/
Габриеле Куби за глобалната сексуална революция и джендър идеологията

Габриеле Куби за глобалната сексуална революция и джендър идеологията

Това е една революция top-down (отгоре надолу) – от ООН през Европейския съюз към националните правителства и оттам във фината структура на обществото. Говори се за равноправие, за равнопоставеност, но се има предвид основно премахване на половата идентичност.

Част от свободата на човека e да избира, дали някой иска да бъде мъж или жена и дали иска да бъде хетеро-, хомо, би, транссексуален или куиър. Понятието „куиър” обхваща всяка възможна перверзия. Чрез закона за равнопоставеността всичко това трябва да бъде признато за равностойно.

Толкова по-удивително в този случай е, че няма публичен дебат за джендър мейнстрийма.

Джендър мейнстриймът живее от това, че няма публичен дебат! Нито в парламентите, нито в медиите е имало забележима дискусия. Повечето хора дори не познават понятието „джендър”.

Опитът за премахване на половото диференциране на мъжа и жената е толкова абсурден, че едва ли някой го смята за възможен. В допълнение, джендър идеолозите си служат с един съзнателно потулващ език.

Какви реакции изпитвате? 
Климатът става все по-нетолерантен. Има нови ругатни и обидни думи за противниците  на това развитие, напр. „хетеросексист” или „хомофоб”. Това е скандално.

До 1973 г., когато под огромен натиск Американската психиатрична асоциация зачерта хомосексуалността от списъка на болестите, хомосексуалността се смяташе всеобщо, например също и за Зигмунд Фройд, като разстройство на половата идентичност.

Тези теми са се превърнали в табута, чието нарушаване се наказва чрез мобинг (психически тормоз), оклеветяване, забрана да упражняваш професията (случаят с  италианския политик Роко Бутильоне) и изключване от публичния дискурс.

Ние се движим с голяма скорост в посока към нов тоталитаризъм.

Какви възможности виждате за справяне с установените причини за проблемите на нашето общество? 
Първото би било да се създаде действителна свобода на избор за семействата – чрез приравняване на домашното възпитание с грижите извън дома и предоставяне на подобна интензивна финансова подкрепа.

Най-важното е да предадем на децата си емоционална топлота и закътаност, любов, без която нито един човек не развива стабилна личност.

Родителите най-сетне трябва да окажат съпротива срещу сексуализацията на децата си, която започва още в детската градина. Брошурите, които се разпространяват в училищата от Федералната централа за здравно просвещение и от сдружението Про фамилия подбуждат с думи и образи ранния полов акт. Децата се обучават да станат експерти по предпазване от забременяване и абортът им се предлага като съвсем нормална опция.

Всичко това се случва в лицето на демографската катастрофа, в която се плъзгаме неудържимо. Ние, християните, спахме много дълго време. Крайно време е да се събудим и да се изправим.

Доколко джендър мейнстриймът е насочен срещу брака и семейството?

Джендър идеологията твърди, че човек може свободно да избира своя пол и че всяка сексуална ориентация е еднакво добра. Всеки може да разпознае и двете като неверни и като програма за разрушаване на семейството.

Човешкото ни съществуване се основава на това, че сме мъже и жени и се размножаваме чрез полово съединяване.

Като единственото създание, което не се свързва чрез инстинкта, а е надарено със свобода на волята, ние имаме нужда от морални критерии за добро и лошо.

Добро е това, което поощрява живота, лошо е това, което поощрява смърт, несвобода и тоталитарно господство. Джендър политиката прави второто.

Великолепно, че сега и в Германия все повече хора са изправят срещу нея.

Източник: fenix-magazin.de; kath.net; voiceonline.ch;

Превод: Господин Тонев; снимки: lifesitenews.com; anne.xobor.de;

Свързани новини 

28 май – Ден на природните паркове...
Кипърският кабинет одобри Източносредиземноморския газопровод
Отведоха на разпит зам.-министъра на екологията Красимир...