/
/
10 навика, които помагат при лоша циркулация на кръвта

10 навика, които помагат при лоша циркулация на кръвта

За да се подобри лошата циркулация на кръвта е препоръчително да се комбинира физическа активност с подходящо хранене, съветва Дейвид Улф

Когато е влошена циркулацията на кръвта на помощ идват природните средства и елементарната, лесно достъпна и изпълнима физиотерапия.

Дейвид Улф е диетолог, нутрологист и привърженик на алтернативната медицина. Известен е с диетите със сурова храна, които пропагандира от малкия екрани чрез медиите. Автор е на многобройни книги, които разказват за неговите хранителни и лекарствени философии, включително Superfoods: The Food and Medicine of the Future and Eating for Beauty.

Неговите 10 класически препоръки за подобряване циркулацията на кръвта включват само и единствено естествени средства
В човешкото тяло има кръвоносни съдове, които са с обща дължина около 96560 киломерта, и заедно със сърцето и други мускули те съставят кръвоносната система.

Ролята на тази мрежа от кръвоносни съдове е да пренася кръв до всяка част на тялото. Въпреки това, когато циркулацията е лоша, тя забавя или блокира притока на кръв, а клетките в тялото не могат да получат необходимия кислород и хранителни вещества.

В случай на намален приток на кръв, човек развива лоши симптоми на циркулация. Това обикновено се случва в крайниците и най-честите причини за включват диабет, затлъстяване, сърдечни болести и

Свързани новини 

Прокуратурата е установила данни за съпричастност на...
Планът на Тръмп: Палестинска държава със столица...
Румен Радев: „Президентската институция все по-уверено задава...